Logo
 
Yritysesittelymme Laadukkaat palvelumme Nykyaikainen kalustomme Tarvikemyymälämme Kuljetuspalvelumme Korjaamomme Tarjoustuotteemme Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteista ja palveluistamme
TableTop
 
Otsikko
Facebook
Kotisivumme Suomeksi Dolicap website in English Главная страница на русском языке
 
Highslide JS   Highslide JS
     
Highslide JS   Highslide JS
     
Highslide JS   Highslide JS
DAF, TRP ja Keslan varaosiin sekä Hytaflexin hydrauliikkatuotteisiin erikoistunut myymälämme palvelee kaikkia sinua vuorokauden jokaisena tuntina ja vuoden jokaisena päivänä ripeällä ja joustavalla palvelulla!

Vaikka kattava yli 12000 tuotenimikkeen ja noin 40000 tuotteen varapalvelumme on suunnattu pääsääntöisesti Kaakkois-Suomen sekä Venäjän Pietarin alueelle saakka, silti tasapuolisesti palvelemme mm. kaikkia urakoitsijoita, metsäkonemiehiä, kaivinkoneilijoita, maanviljelijöitä, raskaskone- sekä muita ammattiautoilijoita ympäri Suomen.

Lappeenrannan Pikkalanlähteenkadulla sijaitseva myymälämme on avoinna ark. klo 8-16. Tämän lisäksi päivystyspuhelimemme on auki ympäri vuorokauden!

HUOM! Hyllystä löytyvät varaosat saat mukaasi heti, tilaustuotteilla on max. 2 arkipäivän toimitusaika.!


24h päivystys


Lasse Eloranta

puh. 040 159 7056
@-mail. lasse.eloranta@dolicap.fi

Arto Eloranta
puh.
050 552 3630
@-mail. arto.eloranta@dolicap.fi
 
 
Dolicapin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net